Цього ювілейного дня молитви пастори здіймали руки до неба, молилися за нашу багатостраждальну країну, уряд і народ. Усі віруючі з різних церков і конфесій схилилися в упокореній молитві. Шматочки пінопласту, що слугують захисним спорядженням для колін, мають вм’ятини від колін попередніх молитовників.

molitva4

Молилися гаряче, одностайно, з палкою вірою, у єдності і любові. За традицією співали «Молитву про Україну» та усі разом молилися «Отче наш».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники молитовного марафону заохочують усіх харків’ян: «Прокидайтеся, приєднуйтесь до цієї молитви. Місця для усіх вистачить. Господь прославлений через це служіння. Божа любов, вірність і довготерпіння виявлені до Харкова. Нехай буде Ім’я Господнє благословенне».

molitva2

Так в чому ж феномен цієї молитви? Відповідь проста: у вірності і відданості віруючих, які стали на коліна в смиренній молитві за свою країну. Як і тоді, в найважчий період життя нашої держави, так і тепер продовжують звертатися до Бога.

molitva3

«Слава Ісусу Христу!» – цим вітанням закінчується кожна молитовна зустріч. «Навіки Йому слава!», – звучить у відповідь. Слава Богу за мир у Харкові, за порятунок і змінені серця.

А завтра знову на молитву…

Джерело: ВСЦ ЄХБ

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!