В кожну школу - дитячу Біблію! Як проста мрія вчительки стала великим служінням
Добрі справи
13.01.2022
Колишня вчителька початкових класів Ханна Сейлсбері заснувала некомерційну організацію «Біблії в школах» після того, як Бог закликав її поширювати Біблії в шкільних бібліотеках по всьому світу.

Ідея цієї ініціативи виникла в Сейлсбері у 2018 році. Того дня вона прогулювалася школою, молячись за своїх колег, учнів та їх сім’ї. До неї підбіг один з учнів другого класу з дуже старою Біблією в руках. Він був зацікавлений та хотів дізнатися про цю книгу більше.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Тоді Бог відкрив мені очі, я подумала: чому у нас є лише одна стара Біблія в школі, чому ми не маємо дитячих Біблій, які були б цікавими, з картинками?» — сказала Сейлсбері.

Того дня вона вирішила організувати служіння яке забезпечить кожну шкільну бібліотеку Бібліями. Завдяки її зусиллям шкільні бібліотеки в 43 штатах отримали більш ніж 1500 Біблій. Тепер служіння перетворилися на міжнародне та охоплює 6 країн світу.

У світлі великої потреби в Божому Слові, Сейлсбері повідомила CBN News, що звільнилася з посади вчителя, аби повністю присвятити себе поширенню Божого Слова.

За матеріалами: christianheadlines.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Добрі справиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини