За тиждень на COVID-19 захворіла рекордна кількість людей — ВООЗ
Covid-19
21.10.2020
Всесвітня організація охорони здоров'я зафіксувала рекордну кількість випадків хворих на COVID-19 за 12-18 жовтня — 2,4 млн хворих

Про це повідомляє pravda.com.ua з посиланням на звіт ВООЗ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дослівно: "Станом на 18 жовтня більше 40 мільйонів випадків захворювання і 1,1 мільйона смертей зареєстрували в усьому світі: за останній тиждень було зареєстровано понад 2,4 мільйона нових випадків і 36 тисяч нових смертей".

У ВООЗ відзначають, що кількість нових випадків зростає, так само, як і кількість смертельних випадків. Зокрема, у Європі за тиждень кількість нових випадків зросла на 25%.

Читайте також: Як доглядати за хворими на Covid-19 у домашніх умовах

В Україні за добу 20 жовтня в Україні коронавірусну хворобу COVID-19 діагностували рекордній кількості людей: 6719, летальних випадків також було найбільше —141, одужали  2686 осіб.

За минулу добу число випадків коронавірусу у світі зросло на близько 381 тисячу. Таким чином у світі вже 41 мільйон випадків захворювання.

Джерело: pravda.com.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Covid-19