Найбільший гей-парад України відмінили
27.05.2020
Найбільший гей-парад України відмінили через карантин

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Організатори  Київського гей-параду (КиївПрайду), що  планувався на червень заявили, що через карантин не будуть його проводити. Повідомлено на фейсбук сторінці спільноти.

Читайте також: ООН тисне на Україну, щоб ратифікувала Стамбульську конвенцію на догоду ЛГБТ

Разом з тим грантові організації планують скерувати всі ресурси на те, аби в медіапросторі та соцмережах максимально пропагувати питання ЛГБТ+ в Україні аж цілий місяць в рамках програми ПрайдОнлайн. 

Крім цього, вони не залишили плани провести свій захід цього року та наразі активно працюю над тим, щоб восени все ж провести гей – парад.

Події останніх місяців говорять про значну активізацію ліберальних та ЛГБТ-організацій абсолютно на всіх рівнях:

  •  Зупинена спроба голосування за законопроект №0931, який є інструментом для обмеження та переслідування свободи совісті й свободи вираження поглядів в Україні. 

  • Зареєстровано законопроект 3316, (3316-2\3), яким пропонується встановити кримінальне покарання у вигляді штрафів та 8 років тюрми за критику ЛГБТ.

  • Міністерство соціальної політики України видало Наказ №86 «Про затвердження Інструкції щодо інтеграції гендерних підходів під час розроблення нормативно-правових актів» від 07.02.2020 року, що змушує всі органи використовувати гендер в якості статі, що не відповідає нормам Конституції 

  • Уряд заявив, що Україна приєднується до гендерного Партнерства Біарріц, що зобов’яже Україну змінити закони на користь ЛГБТ.

  • Посли ЄС та ООН тиснуть на Україну закликаючи ратифікувати Стамбульську конвенцію, ніби для запобігання насиллю, хоча  всі закони щодо протидії насиллю прийнято, а не враховано лише питання гендерної ідеології..

  • Після відновлення схвалення просімейної освітньої програми “Основи сім'ї” для 10-11 класів, розпочалася активна медійна кампанія по її дескридитації у ЗМІ. Окрім цього при МОН ліквідовано комісію з християнської етики. 

Всеукраїнський Собор виступає проти будь якого насилля та  закликає молитися про те, аби влада як на місцевому, так і на центральному рівнях відстоювала сімейні та моральні цінності, а не йшла на догоду ліберальним організаціям, які всіляко намагаються нав'язати суспільству різні збочення та  гендерну ідеологію на всіх рівнях та в усіх сферах.

Продовжуємо активно молитися, аби Господь не допустив руйнування моральних та сімейних цінностей в нашій державі. 

 Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!