Найвідоміші музеї світу, які можна відвідати онлайн
06.04.2020
Сьогодні з розвитком сучасних технологій можна відвідати безліч музеїв і туристичних пам’яток віртуально

Компанія Google запустила безкоштовний віртуальний тур Версалем, який розташовано у Франції. Користувачі можуть прогулятися палацом і відвідати сад та кімнати, детально розглянути інтер’єр, картини, скульптури тощо. Також на сайті навідомішого символу Парижа — Лувра є віртуальні екскурсії.

У Флоренції (Італія) у відомій галереї Уффіці Google Arts & Culture зібрана велика колекція шедеврів європейського образотворчого мистецтва. Також онлайн можна відвідати Сікстинську капелу та розглянути шедеври Боттічеллі й Мікеланджело.

До послуг відвідувачів онлайн найвідоміший історико-археологічний музей Великої Британії.

На сайті Музею Ван Гога, який розташовано в Нідерландах, можна дізнатися про творчий шлях та життя найпопулярнішого художника світу. Крім того, шанувальникам шедеврів Вермеєра та Рембрандта можна подивитись їх онлайн на сайті Державного музею (Рейксмузей).

Найвідомішу туристичну пам’ятку, розташовану в Греції, — Акрополь — можна відвідати віртуально на офіційному сайті.

На сайті музею мистецтв Метрополітену, який розташовано у Мангеттені (Нью-Йорк, США) пропонують відвідувачам для ознайомлення велику кількість колекцій сучасного мистецтва. Також у Лос-Анджелесі на сайті Музею Гетті зібрано близько 15 тисяч експонатів для ознайомлення.

В Іспанії розташовано відомий музей Далі, на офіційному сайті можна познайомитись із найбільшою колекцією його робіт.

Джерело: osvitoria.media

Останні новини
Останні новини