5 найпоширеніших причин сімейних сварок: реєстрація на курс, де навчать вирішувати конфлікти
Анонси
19.04.2021
Кажуть, що всі щасливі сім’ї щасливі однаково, а нещасливі — нещасливі кожна по-своєму

Але психологи, духовні наставники та сімейні консультанти знають, що є ряд питань, які найчастіше викликають конфліктні ситуації.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це Територія відповідальності Family Academy повідомляє на своїй сторінці в Телеграм, пише svitogliad.com.

Що це може бути?

1. Нерівномірний розподіл домашніх обов’язків

Один з подружжя ходить на роботу, займається дітьми, готує їжу, прибирає і т. д., а інший зайнятий чим завгодно, тільки не побутовими питаннями. Якщо у вашій родині так, конфлікт неминучий.

Краще, якщо ще до початку сімейного життя ви обговорите обов’язки й разом розв’яжете всі нагальні проблеми, — так випробування побутом не зможуть розділити вас.

2. Фінанси

Після весілля особистий заробіток стає надбанням для всієї родини, і це часто викликає напруженість. До того ж якщо у подружжя заведено уникати обговорення гострих питань, це тільки погіршує ситуацію.

3. Накопичується незадоволеність партнером

Переступивши сімейний поріг, подружжя починає дізнаватися один про одного неприємну правду. Хтось має відмінне уявлення про щасливу родину, хтось виявляється конфліктним і дріб’язковим, інший не може роками залишити шкідливі звички. Роздратування неминуче накопичується, і в якийсь момент терпіння може не витримати. 

4. Нестача особистого простору

Багато пар до шлюбу впевнені, що подружжю потрібно проводити весь вільний час разом. Але це помилка. Після декількох років постійного «разом» приходить роздратування і бажання відпочивати окремо від улюбленої «половинки».

Читайте також: 10 біблійних ознак, що варто одружуватися саме з цією людиною

Як інакше? Набагато краще, коли у кожного є своє хобі, яке підтримує інший член подружжя.

5. Діти

З появою дітей у стосунках подружжя виникають тисячі складнощів, які щодня випробовують на стійкість. За статистикою, більшість батьків у вихованні дітей керуються прикладом своїх батьків, але є й ті, котрі спеціально роблять все з точністю до навпаки.

Що робити?

Реєструйтеся на онлайн-навчання і в групи підтримки курсу «Сім раз підготуйся, один одружуйся» з унікальним бонусом кожному студенту — участь в групі обговорення з коучем раз на тиждень через ZOOM!

Цей сімейний курс — унікальний проєкт «Школи консультування відновлення цілісності». Тут зібрано досвід понад двадцяти сімейних експертів-християн, духовних наставників і сімейних консультантів.

Ви дізнаєтеся не тільки про те, як вирішувати конфлікти, а й навчитеся боротися з причинами та уникнути сварок задовго до бажання бурхливо виявляти емоції. А під час ZOOM-зустрічей всі студенти отримують живе спілкування на цікаві теми в рамках навчання, молитву і духовне підбадьорення викладачів і однокурсників!

Вам цікаво? Реєструйтеся швидше! Перша зустріч у ZOOM для групи підтримки відбудеться вже днями — 28 квітня на 20:00 за київським часом. Модератори Костянтин і Данута Мельник.

Посилання на курс і реєстраційну  

Інформація про курс: study.territoriao.info.

Реєстраційна форма на курс «Один раз одружуйся»: docs.google.com.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

АнонсиМолоде життяВсе для сімей
Останні новини
Останні новини