Учнів запрошують взяти участь у національному етапі всесвітньої Олімпіади геніїв
Освіта і наука
02.12.2021
Школярів старших класів запрошують взяти участь у конкурсі «GENIUS Olympiad Ukraine» — першій у світі ліцензійній національній Олімпіаді геніїв, яка є єдиним відбором учасників з України до участі у «GENIUS Olympiad Global»

«GENIUS Olympiad» (Олімпіада геніїв) — найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Національний фінал «GENIUS Olympiad Ukraine» пройде 14–16 березня 2022 року у м. Києві у форматі науково-мистецької виставки, пише osvitoria.media.

Учасником конкурсу може стати кожен, хто навчається у 8–11 класах; старший 13 років; занепокоєний глобальними екологічними проблемами і знає шляхи їх розв’язання.

Проєкти «GENIUS Olympiad» можуть бути представлені у таких категоріях та підкатегоріях:

НАУКА — передбачає підготовку науково-дослідницької роботи обсягом до 15 сторінок (за виключення титульної сторінки та списку використаних джерел).

РОБОТОТЕХНІКА — заявки приймаються у трьох категоріях: Lego, Tetrix та VEX. Рóботи змагаються між собою в полі, виконуючи завдання: видалення сміття з поля, посадка та вирощування дерев.

БІЗНЕС — передбачає складання бізнес-плану обсягом до 15 сторінок, включаючи 2-сторінкове резюме, усі розрахунки деноміновані у доларах США. Проєкти цієї категорії спрямовані на підвищення обізнаності бізнесу екологічними проблемами.

КРЕАТИВНЕ ПИСЬМО — короткі оповідання та есе не повинні перевищувати 2000 слів. Поети можуть надіслати 1–3 вірші. На кожну сторінку має бути не більше одного вірша, а загальна кількість поданих документів — не більше 5 сторінок.

МИСТЕЦТВО — проєкт повинен включати твір мистецтва та односторінкову заяву виконавця. Усі зображення та твори мистецтва мають бути ОРИГІНАЛЬНИМИ, БЕЗ ПЛАГІАТУ.

Читайте також: Рада Церков оприлюднила заяву про загрози ратифікації Стамбульської конвенції

МУЗИКА — заявки має містити промову виконавця, партитуру та відео виступу. Промова виконавця не має перевищувати 500 слів та описувати зв’язок композиції чи вистави з екологічними проблемами.

КОРОТКОМЕТРАЖНИЙ ФІЛЬМ — оригінальний фільм тривалістю 2–6 хвилин та презентаційний ролик тривалістю 3 хвилини, в якому необхідно описати проєкт, виклики, з якими зіткнувся учасник, методи, які використовувалися, і можливі майбутні роботи/вдосконалення (за наявності).

Головна унікальність конкурсу — екологічне спрямування проєктів незалежно від обраної категорії. Ідея створення «GENIUS Olympiad» присвячена глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу, тому всі без винятку проєкти мають підвищувати обізнаність людства з новими глобальними екологічними викликами, розкривати шляхи їх подолання або пропонувати механізм зменшення негативного впливу суспільства на довкілля тощо.

Реєстрація на «GENIUS Olympiad Ukraine» можлива двома способами: самостійна реєстрація учасника на офіційному сайті конкурсу; реєстрація через афілійовані заклади освіти та педагогів, що реєструють своїх учасників-школярів.

Детальніше про реєстрацію — на сайті.

Pеєстрацію учасників відкрито до 20 січня

Заклади освіти та педагоги, які мають бажання, щоб їхні вихованці та здобувачі освіти брали участь у «GENIUS Olympiad Ukraine» на спеціальних умовах, мають пройти процес афіліації — верифікацію своєї спроможності подати наукові, дослідницькі чи мистецькі проєкти високої якості й отримання статусу афіліації (афілійованої установи до «GENIUS Olympiad Ukraine»).

Детальніше про процес, види і умови афіліації — на сайті.

Афіліацію закладів освіти та педагогів відкрито до 15 грудня.

Джерело: osvitoria.media

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Освіта і наукаМолоде життя
Останні новини
Останні новини