Нова програма патріотичного виховання в американських школах буде на християнських засадах
Європа та світ
18.09.2020
Президент Дональд Трамп заявив 17 вересня про нову «проамериканську» програму в школах країни «Комісія 1776 року», яка допоможе «відновити патріотичне виховання в школі»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на The New York Times.

Трамп виступав у Національному архівному музеї у зв’язку з 233-ю річницею прийняття американської Конституції. Президент США пообіцяв протистояти тому, що він назвав новим наративом у класі про те, що «Америка є злою і расистською нацією», і сказав, що створить нову “Комісію 1776 року”, названу на честь року, коли американські колонії проголосили свою незалежність. За його словами, комісія сприятиме «патріотичному вихованню» та «заохочуватиме наших вихователів навчати дітей про диво американської історії та складати плани на честь 250-річчя нашого заснування».

За словами телеграм-каналу Церква.інфо, закон означає, що тепер у школах буде набагато більше приділятися уваги релігії і християнському вихованню.

Читайте також: Узаконь одностатеві шлюби або на вихід. Нова політика Єврокомісії

Сторінка на Facebook «CGTV російською» заявила, що «Комісія 1776 року» буде протиставленням «Проєкту 1619» видання New York Times. За словами Трампа, критична расова теорія і ревізіоністська історія, які представлені в роботі «Проєкт 1619», «токсичні», і їм необхідно протиставити патріотичне виховання.

За думкою Трампа, вони (ліві) змушують соромитися студентів власної історії, спотворюють події. Він заявив: «Наші герої ніколи не будуть забуті. Наша молодь почне любити Америку всією душею».

Як повідомляє The New York Times, Президент сказав, що «Проєкт 1619» фактично «переписує американську історію, щоб навчити наших дітей, що ми були засновані на принципі гноблення, а не свободи».

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини