ПЦУ закликала до молитви проти російської агресії, яка триває вже сім років
05.08.2020
Заклик до спільної молитви за припинення війни і за те, щоб російські окупанти залишили Україну, орилюднив офіційний сайт ПЦУ 3 серпня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє Світогляд, з посиланням на risu.ua.

«Сьомий рік триває зовнішня агресія проти нашої країни, яка принесла в наш спільний дім руйнування, страждання, смерть. І природно, що усі ми прагнемо, аби наблизився час, коли агресор полишить українську землю та буде встановлено справжній мир. Не кожен з нас може безпосередньо брати участь у захисті рідної землі та боротьбі за справедливий мир, але всі ми, як християни, можемо духовно долучатися до цього через молитву до Бога», — йдеться у заклику ПЦУ.

«Вже сьомий рік поспіль у наших храмах та у домашній молитві підносяться прохання про визволення від нашестя чужинців, про полегшення страждань та свободу для поневолених. Ми закликаємо єпископат, духовенство, чернецтво та всіх вірних бути уважними до цього нашого спільного молитовного обов‘язку, пильнувати, щоби кожного дня підносилася до Бога молитва про справедливий мир для України.

І нехай Господь захистить від супротивників наше мужнє воїнство та мирних мешканців, які страждають від ворожого насильства. Нехай Бог надихне мудрістю всіх, хто турбується про справедливий мир та прикладає зусилля для його досягнення, вбереже від помилок, спрямує їхні думки та волю до вірних рішень. Шлях до перемоги над злом зовнішньої агресії та до миру важкий і тернистий, але ми віримо, що з Божою допомогою, єднаючи зусилля у боротьбі за правду, подолаємо його і досягнемо успіху. Бо «Він зглянеться на молитви смиренних і не відкине благання їх» (Пс. 101:18)», — закликали в ПЦУ.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини