Відома поп-зірка Кеті Перрі заспівала християнський гімн «Як олень» на премії AMA-2020
Надихаючі історії
24.11.2020
Поп-зірка Кеті Перрі представила зворушливе виконання популярного гімну «As the Deer» («Як олень прагне до потоків») разом зі своїм синглом «Only Love» в своєму першому виконанні після народження первістка

Артистка виконала пісню прославлення і свій сингл на церемонії вручення премії American Music Awards-2020 в неділю, 22 листопада. До неї на сцені приєднався колишній фронтмен Hootie & the Blowfish, що став кантрі-солістом, Даріус Ракер.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.comз посиланням на The Christian Post.

«As the Deer» — дуже відома пісня поклоніння, яку написав Мартін Дж. Ністром у 1984 році, а тепер вона стала класикою. Пісня заснована на Псалмі 42:1, який говорить: «Як лине той олень до водних потоків, так лине до Тебе, о Боже, душа моя».

«Тільки ти — бажання мого серця, І я хочу поклонятися Тобі», — проспівала Перрі під час виступу.

Напередодні церемонії нагородження співачка написала в Instagram, що її виступ вона присвячує своєму батькові.

«Сьогоднішній виступ @amas — для мого батька», —– написала Перрі поруч з дитячою фотографією, на якій ще маленьку Кеті батько тримає на руках.

Її батьки, Мері і Кейт Хадсон, є мандрівними служителями-п’ятидесятниками. І Кеті почала свою співочу кар’єру як християнська артистка.

Вона також поділилася в попередньому пості, що їхній дует з Даріусом Ракером виник після відвідин церкви.

Читайте також: За що дякують американці у 2020 році

«Повернулася до церкви, зустріла нового друга @dariusrucker і знайшла #OnlyLove», — написала вона.

У вересні Перрі розповіла про свої стосунки з батьками та про свою нинішню систему переконань в інтерв’ю Зейн Лоу з Apple Music.

«Стосунки з вашими батьками неминуче змінюються, неважливо, хто ви, успішні ви чи ні, вони змінюються в міру того, як ваші батьки старіють, а ви самі потрошки стаєте батьками», — сказала Перрі.

«Думаю, мені довелося зробити вибір деякий час тому, я повинна була або погодитися з моїми батьками, або не мати батьків».

Кеті Перрі також сказала, що відчуває себе «абсолютним шукачем усього, що засноване на вірі та Бозі».

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії