У християнський реабілітаційний центр підкинули наркотики
Загрози та виклики
14.09.2021
У християнський реабілітаційний центр у Кам’янському (колишній Дніпродзержинськ) завітали силовики з “обшуком” і нібито знайшли наркотики

Є підозра, що пакетик було підкинуто.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє  slovoproslovo.info з посиланням на допис Геннадія Мохненка.

За версією силовиків, вони  прийшли шукати якогось громадянина, що переховується від правосуддя (цього чоловіка, зі слів керівництва центру, у даному центрі ніколи не було). Відповідно, самого громадянина не знайшли, але в християнському центрі випадково “знайшли” наркотичні речовини. У місці, де, до речі, знаходяться хлопці з непростими історіями за спиною, у них налагоджується життя, нормалізуються долі, вони тепер читають Писання та моляться Богу.

За всю історію центру, зі слів керівництва, це перший подібний випадок, і є сильна підозра, що пакетик було підкинуто.

Читайте також: Вплив гаджетів на стосунки між батьками та дітьми

Більш детально

Дану ситуацію прокоментував Геннадій Мохненко – український релігійний і громадський діяч, пастор «Церкви добрих змін», єпископ протестантської Церкви Божої України, засновник  дитячого реабілітаційного центру «Республіка Пілігрим».

Ось його коментар: “Думав, що мене складно здивувати, але такого демонстративного свавілля ми ще не бачили. Міжконфесійна комісія руху «Шлях Незалежності» з юристами і священниками прибула на місце надзвичайної події в Петриківському районі Дніпропетровської області. Кілька днів тому в один із соціальних центрів Церкви прибула поліція. Прямо на очах служителів поліцейський, одягнувши попередньо рукавички, дістав з кишені пакетик з наркотиками і поклав на ліжко, під простирадло. І тут же їх, але вже на відеокамеру (яка секунду тому дивилася трохи нижче, в підлогу) ЗНАЙШОВ цей же пакетик!  Після чого ці люди “склали протокольчик” і почали свій “юридичний” наїзд на церкву. Ось це вони даремно, тепер їм буде весело”.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиХристиянський світ