Баптисти на Волині провели підлітковий фестиваль з рекордною кількістю учасників
Молоде життя
27.07.2021
На Волині на озері Сомин відбувся підлітковий фестиваль

Підлітки зі всієї області з’їхалися разом, щоб активно провести час, познайомитися з новими людьми та більше дізнатися про Бога.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

З 5 по 10 липня в мальовничому місці біля озера Сомин відбувся підлітковий фестиваль з рекордною кількістю учасників. Підлітки з усієї Волинської області приїхали, аби зіграти у футбол, волейбол, теніс, шашки, показати свої знання євангеліє від Матвія, познайомитись з новими людьми, а найголовніше почути про Ісуса Христа, пише  slovoproslovo.info.

Попри те, що синоптики прогнозували безперестанні дощі з грозами, впродовж усього фестивалю погода була чудова. Світило сонце, і учасники мали можливість кожного дня освіжитися у місцевій водоймі.

Читайте також: Християни під Черкасами облаштовують територію на Дніпрі, аби проводити безкоштовні табори

Впродовж фестивалю молодь мала можливість подумати про майстерність використання часу. Говорили про те, як його планувати, про його цінність, і про те, чи буде його кінець.

Підлітки уважно слухали Біблійні уроки, які проводив Ярослав Троць Голова Волинського обласного об’єднання церков ЄХБ, а також мали можливість невеликими групами обговорити все почуте та висловити свою думку.

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життяХристиянський світ
Останні новини
Останні новини