Рада продовжила «податкову амністію» до 1 березня 2023 року
Законодавство
15.08.2022
Верховна Рада підтримала зміни до Податкового кодексу України, якими, в тому числі, продовжено процедуру одноразового добровільного декларування до 1 березня 2023 року
«Продовження процедури одноразового добровільного декларування дозволить ще більшій кількості громадян вивести на світло свої активи й надалі спокійно ними розпоряджатись», - прокоментував рішення парламенту міністр фінансів Сергій Марченко.
Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Як передає ukrinform.ua, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Зазначається, що, станом на липень, з початку кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб задекларовано 3,7 млрд гривень. Сума задекларованого до сплати збору склала 225,1 млн гривень.

При цьому з березня по травень під час дії воєнного стану громадяни задекларували активів на понад 1 млрд грн у рамках «податкової амністії». Сума задекларованого до сплати одноразового збору за період дії воєнного стану склала 81 млн гривень.

Як повідомлялось, Верховна Рада схвалила зміни до держбюджету на 2022, якими збільшила видатки загального фонду на 270,2 млрд грн з метою зміцнення обороноздатності за рахунок здійснення додаткових внутрішніх запозичень, збільшивши їх з 523,9 млрд грн до 794,1 млрд гривень.

Джерело: ukrinform.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

ЗаконодавствоСуспільство
Останні новини
Останні новини