В центрі Києва поліція відтіснила активістів, аби ЛГБТ могли організувати свою «акцію протесту»
Загрози та виклики
30.07.2021
Вдень 30 липня біля Офісу президента поліція напала на громадських активістів, які прийшли висловити незгоду з нав’язуванням українському суспільству ЛГБТ-ідеології.

Метою дій силовиків імовірно було створення майданчика, де у форматі «рейву» має пройти «протест» учасників руху ЛГБТ із вимогами ухвалити законопроект №5488. Нагадаємо: його прийняття може створити механізми для кримінальногго переслідування духовенства, мирян та всіх, хто висловлює незгоду з ЛГБТ-ідеологією.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Ще зранку біля Офісу президента почали збиратися активісти, переважно представники консервативних та християнських організацій, щоб висловити протест проти впровадження в Україні лівої цензури під прикриттям законопроекту 5488, задля просування якого сьогодні мав відбутися ЛГБТ-рейв. Проте на місці одразу розпочався конфлікт з ініціативи поліції, без попередження та без причини», – прокоментували ситуацію учасники акції.

Очевидці також заявляють, що "поліції дана команда зачистки місця майбутнього рейву збоченців. Також поліцейські поцупили техніку для поведення заходу (колонку, мікрофон і т.д.). Схоже, що президенту важливіше задовільнити ідеологічні примхи заокеанських “друзів”, а не рахуватися з цінностями більшості свого народу».

Також стало відомо, що серед активістів є поранені та затримані.

Раніше учасники ЛГБТ-угрупувань анонсували проведення «рейв-прайду» під Офісом президента з 14 по 22 годину. Потім початок «рейву» було перенесено на 16:00. Свою акцію прихильники сексуальних відхилень називають «креативним музичним протестом».

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, яка раніше відзначилася рядом агресивних заяв та дій стосовно противників ЛГБТ-ідеології, вранці 30 липня оприлюднила заклик до поліції максимально сприяти проведенню ЛГБТ-акції.

UPD. Станом на 16:25 на Банковій неспокійно: поліція продовжує здійснювати агресивні дії стосовно противників ЛГБТ. Попри насильство поліції, ряди консервативно налаштованих протестувальників поповнюються небайдужими киянами.

Джерело: Politteo

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини