Альтернатива Facebook: працівник Силіконової долини запустив соцмережу для християн
30.06.2020
У 2018 році запустили нову соціальну медіа-платформу під назвою USA.Life, яка позиціонує себе як “відповідь на Facebook і Twitter, що цензурують християн, консерваторів і свободу”

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Засновник та генеральний директор соцмережі Стівен Ендрю заявив, що вирішив використовувати свій досвід лідерства у галузі Силіконової долини для запуску USA.Life після того, як він побачив, що Facebook блокує його пости від мільйонів користувачів, пише svitogliad.com з посиланням на WND.

Ендрю вважає, що компанія Facebook обманула Конгрес, сказавши, що соцмережа є “майданчиком для всіх ідей”, оскільки насправді обмежує прихильників президента Трампа, християн та консерваторів. Використовуючи статистику Facebook, Ендрю показує, що 70 мільйонів людей не бачили його християнських постів та постів про президента Трампа з листопада 2016 року.

“Facebook блокує 99 відсотків мого охоплення. Це означає, що 5 мільйонів людей щомісяця зникають з мого акаунту”, сказав він.

Ендрю очолював багатомільйонні ініціативи для Cisco, Better Homes and Gardens, Sega та Stanford.

Читайте також: 1 липня Комітет ВР голосуватиме, аби повернути в Парламент законопроект «Про медіа» №2693, що встановлює штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ

За його словами, USA.Life необхідна, оскільки “цензура впливає на вибори, життя та стосунки людей”. Користувачі можуть ділитися фотографіями, оновленнями, новинами, відео та повідомленнями, а також приєднуватися до груп.

“Люди можуть також встановити зв’язок з тим, що для них найважливіше”,  сказав він.

Ендрю створив сторінку для краудфандингу, щоб запустити проєкт, сказавши, що USA.Life  це для всіх, хто любить Америку.

“У нас немає мільярдів доларів, які мають Facebook, Google і Twitter, тому нам потрібні люди, які хочуть свободи та конфіденційності, щоб внести свій внесок у все можливе”,  сказав він.

Фінансові спонсори соцмережі отримують спеціальну винагороду, залежно від того, яку суму вони жертвують, наприклад, їх ім’я фіксується в комп’ютерному коді, із PDF-файлом для друку та іншими пільгами. Для більших пожертв фізичні особи та організації можуть отримати своє ім’я на стіні засновників.

Ендрю також створив пошукову систему 1776Free.com. Називаючи це “новою пошуковою системою в Америці”, він вважає, що це забезпечить кращі результати, ніж Google.

За його словами, користувачі отримають новини “про президента Трампа, а також консервативні та християнські реальні новини, які приховує Google”.

“Без USA.Life свобода та конфіденційність можуть бути втрачені назавжди, тому нам потрібна підтримка людей. USA.Life необхідна для захисту свободи слова, гарантованої Першою поправкою. Ми об’єднаємо націю”,  вважає Ендрю.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини