Розпочався прийом заяв від вступників на бакалаврат
Освіта і наука
29.07.2022
29 липня розпочався прийом заяв і документів від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної середньої освіти

Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише osvita.ua.

Для абітурієнтів, які вступають на навчання за результатами НМТ, результатів ЗНО за 2019-2021 роки, а також творчих конкурсів, що були складені з 01 по 18 липня, подання заяв триватиме до 23 серпня.

Прийом документів для осіб, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди, творчих конкурсів прийом заяв буде завершено о 18:00 8 серпня.

Цього року вступники можуть подати до 5 заяв на місця державного та регіонального замовлення. Водночас на контрактну форму навчання вступник може подати до 20 заяв.

Кожній заяві на місця державного та регіонального замовлення вступник має надати пріоритетність. Пріоритетність – це черговість заяв, за якою визначається черговість розгляду заяви при вступі на бюджетні місця.

Важливо! Визначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена. Можна лише скасувати заяву з пріоритетністю. У такому разі вступник зможе знову подати заяву з цією ж пріоритетністю, якщо вона ще не була прийнята приймальною комісією. У разі прийняття заяви приймальною комісією замість скасованої заяви подати нову неможливо.

Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожну конкурсну пропозицію. Слідкувати за цьогорічними рейтингами вступники зможуть після початку подання заяв на сайті Вступ.ОСВІТА.UA. Інформація оновлюватиметься тричі на добу.

Формування рейтингових списків вступників, які вступають на основі результатів національного мультимедійного тесту чи зовнішнього незалежного оцінювання за попередні роки, творчих конкурсів і надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права навчатися на бюджетній формі відбудеться не пізніше 29 серпня.

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на бюджетні місця до 18:00 02 вересня.

Зарахування вступників на навчання на бюджет буде проведено 05 вересня.

Зарахування вступників на контракт – не пізніше ніж 30 вересня 2022 року.

Переведення на вакантні бюджетні місця та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на контракт і здобули повну загальну середню освіту, відбувається не пізніше 19 вересня.

Для отримання оперативної інформації про проведення ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

Джерело: osvita.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Освіта і наукаМолоде життя
Останні новини
Останні новини