ПриватБанк починає виплати грошової допомоги від міжнародних організацій неповнолітнім
Допомога під час війни
28.06.2022
ПриватБанк розпочинає виплати переказів Western Union з грошовою допомогою внутрішньо переміщеним особам від міжнародних організацій для українців, які через війну були змушені шукати притулок у безпечних регіонах та яким на момент отримання допомоги виповнилося від 14 до 18 років

Щоб отримати допомогу (ООН World Food Programme, WFP), розмір якої становить 2200 грн, неповнолітні українці мають відкрити картку для виплат ПриватБанку.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє прес-служба Приватбанку, пише delo.ua.

Зробити це можна у будь-якому відділенні банку, при оформленні картки присутність батьків чи опікунів не обов'язково. Зарахування та зняття грошової допомоги – без комісії.

Українці, яким виповнилося від 14 до 16 років, після отримання SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union, можуть отримати переказ виключно на картку ПриватБанку у Приват24 або відділенні банку.

Для клієнтів від 16 до 18 років переказ Western Union буде доступний для виплати по всіх каналах ПриватБанку: Приват24, банкоматах, терміналах самообслуговування, відділеннях банку.

Крім того, зарахувати переказ коштів на карту можна, звернувшись до клієнтської підтримки за телефоном 3700 або в чат "Допомога Онлайн".

Зазначимо, раніше ПриватБанк розпочав виплату допомоги українцям у рамках спільного проекту Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Мінсоцполітики.

Нагадаємо, українці, які перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях чи територіях, на яких йдуть активні бойові дії, а також внутрішньо переміщені особи, можуть подати заявку на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.

Джерело: delo.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниВсе для сімей
Останні новини
Останні новини