«Без Бога у нас нічого немає», ― Трамп разом з релігійними діячами створили Національну раду з питань віри
Християнський світ
20.09.2021
Експрезидент Дональд Трамп об’єднався з релігійними діячами, щоб створити Національну раду з питань віри, яка спрямована на те, щоб посилити позиції християн в Америці

Рада вже охоплює 70 релігійних лідерів, заявила її керівник, телеєвангеліст Паула Уайт, яка служила духовним радником Трампа під час його перебування на посаді. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Почалося все з заклику до молитви, в якому Трамп висловив своє занепокоєння щодо нинішнього положення віри та релігії, заявивши, що вони знаходяться в «поганому» стані. Молитовний заклик став частиною відкриття нової Національної ради.

«Багато речей трапилося, і немало з них трапилося в відношенні релігії та віри, і ці речі, явно, до добра не доведуть. Становище вкрай сумне», ― наголосив Трамп.

Трамп вказав на кілька своїх кроків на підтримку християн під час свого перебування на посаді президента, зокрема він затвердив статус Єрусалима як столиці Ізраїлю, створив новий офіс з питань віри в Білому домі, оголосив церкви "необхідними" під час пандемії COVID-19 та призначив консервативних суддів до Верховного суду США. Він також стверджував, що боротьба за релігійну свободу була однією з «найбільших почестей» його життя.

Читайте також: На Черкащині християни відкрили два дитячі будинки сімейного типу

Місія Національної ради з питань віри полягає в тому, щоб «з гордістю продовжити роботу, яку ми почали в Білому домі, шляхом партнерства та об'єднання різних коаліцій релігійних лідерів, щоб посилити їхній голос і вплинути на нашу країну».

«Все ґрунтується на Богові, це вкрай важливо. Бог необхідний для успіху нашої справи. Тому що без Бога у нас нічого немає», ― зазначено на заході.

За матеріалами christianheadlines.com

Фото

 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини