У Закарпатській області провели ретрит і конференцію для служителів
Християнський світ
26.11.2021
10-12 листопада у Закарпатській області відбувся ретрит для служителів, 13-го – обласна підсумкова конференція, а 14-го – рукопокладення пастора у церкві с. Клячаново

У ретриті взяли участь 40 пасторів і відповідальних за служіння в області. Разом із головою ВСЦ ЄХБ Валерієм Антонюком брати розглянули тему «Внутрішні і зовнішні виклики часу». 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Також обговорили тему автономії церкви та інші питання, що стосуються служіння помісних церков, повідомляє svitogliad.com з посиланням на  пресслужбу ВСЦ ЄХБ.

У суботу, 13 листопада, відбулася обласна підсумкова конференція служителів. Захід проходив у приміщенні церкви «Істина» м. Хуст. Участь взяли 250 служителів, серед яких пастори і диякони з дружинами, відповідальні за різні види служіння.

Основна тема будувалася на тексті із книги Псалмів 10:3 «Коли зруйнуються основи, що може зробити праведник?» У фокусі обговорення стали виклики та події останнього часу, стосунок до них і позиція християн.

Читайте також: Діти та підлітки використовуютьTikTok більше, ніж Instagram та Snapchat. Що це означає?

Про своє служіння звітували керівники відділів благовістя, сімейного, сестринського та дитячо-підліткового служіння. Серед іншого вони розповіли про ефективні інструменти, які можна запропонувати церквам.

У неділю, 14 листопада, Валерій Антонюк разом з Іваном Кондором, головою Закарпатського обласного об’єднання та іншими служителями об’єднання взяли участь у рукопокладенні пастора. Священнодія відбулася у церкві ЄХБ с. Клячаново – тут рукопоклали на пастора 35-річного Ростислава Ляшка.

Даючи настанови новообраному служителю, пастор Валерій Антонюк зауважив, що потрібно постійно вчитися любити церкву, народ Божий. Серце пресвітера має бути широким і здатним вміщати усіх.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини