Різдво для дітей із зони військових дій. Програма у Кураховому
Суспільство
24.01.2020
Після різдвяної акції в містах Луганської області команда Global Christian Support вирушила в місто Курахове Донецької області.

Святковий вечір проходив на базі церкви "Христа Спасителя" у співпраці з пастором Родіоном Піщеріковим. Церква запросила на цей веселий захід близько 60 дітей з невіруючих сімей з їх батьками.

Кожна дитина побачив цікаве різдвяне дійство, взяв участь в захоплюючих конкурсах і отримав новорічний великий подарунок. Це були діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, які стали мимовільними учасниками військових дій в їх місті. Під час дитячого свята панувала доброзичлива атмосфера, діти брали активну участь в програмі.

Команда GCS була щаслива, що змогла наочно показати справжній сенс Різдва і розповісти про Божественне народження Ісуса для спасіння кожної людини.

Після вистави пастор помолився за мир в Україні та за всіх присутніх в залі і запросив усіх до церкви, а дітей у недільну школу, і пообіцяв, що церква продовжить роботу з сім'ями, присутніми на цьому святі.

Різдвяні концерти — не тільки чудова можливість провести веселий час з дітьми і подарувати їм чудове свято, але також особисто поспілкуватися з їх батьками, дізнатися більше про них, і взяти участь в їх життях.

Організатори заходу кажуть: «Віримо, що захід, проведений нами для дітей, стане хорошим початком для зміни життя кожної сім'ї».

За матеріалами gcshelp.org

Суспільство