Капелан провели семінар для військовослужбовців. Розповідали про біблійні істини в сімейних відносинах та виховання дітей
Суспільство
05.03.2021
В окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» відбувся перший семінар для військовослужбовців строкової служби на тему сімейних відносин у родині.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

— Чоловіки зібралися разом, щоб висловити свої переживання, придбати досвід сімейних відносин, — розповіли у пресслужбі бригади. — Також під час семінару провели анкетування учасників і з’ясували, що більшість хлопців не дали відповідь на запитання: «Що для вас є любов?». Отже, на цю тему варто розмовляти далі.

Такі зустрічі із військовими проводитимуть регулярно. На них капелани планують обговорювати різні нагальні теми, що стосуються життя, взаємин, дружби та відносин із Богом.

Як наголосив бригадний капелан Олександр: «Ми віримо в майбутнє нашої молоді. Якщо навчатимемо істині та будемо прикладом для неї, Україна буде благословенною державою».

Слід зазначити, що нещодавно у бригаді «Холодний Яр» відкрився Духовний центр капеланської служби. На богослужіннях усі охочі воїни військової частини можуть помолитися, сповідатися, зцілитися душею і отримати капеланську підтримку.

Нині у бригаді є капелани від різних християнських конфесій — Православної церкви України, Римо-Католицької церкви та Протестантських церков. Усі вони діють у мирі та єдності. Тому тут духовні потреби можуть задовольнити віряни будь-якої християнської церкви.

Джерело: Armyinform

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство Добрі справи
Останні новини
Останні новини