Шестикласниця американської школи відкрила стрілянину — троє поранених
Загрози та виклики
07.05.2021
Шестикласниця школи в містечку Ріґбі, американський штат Айдахо, почала стрілянину з пістолета: постраждали двоє учнів і один дорослий

Дівчинка вийняла зі свого рюкзака пістолет і почала стрілянину відразу після 9 ранку. Двоє були поранені в шкільному коридорі, перед тим як дівчинка вийшла надвір і поранила ще одну людину. Учитель обеззброїв її і тримав до прибуття поліції.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише pravda.com.ua з посиланням на ABC NewsThe Guardian.

Учні були евакуйовані в найближчу середню школу.

Усі троє жертв були поранені в кінцівки. Пораненого дорослого вже виписали з лікарні. Двоє учнів —дівчинка і хлопчик — залишаться в лікарні. Вони отримали травми, що не загрожують життю, однак одному з них може знадобитися операція.

Прокурор округу Джефферсон Марк Тейлор повідомив, що його офіс буде висувати "відповідні" звинувачення — можливо, вони включатимуть три пункти звинувачення в замаху на вбивство.

Читайте також: За три місяці — 101 випадок дитячих самогубств. Реакція влади

Мотив стрілянини все ще розслідується.

Нагадаємо: 13 квітня у середній школі Остин-Іст-Магнет в Ноксвіллі, Теннессі, сталася стрілянина, загинула людина, ще одна отримала поранення.

Закликаємо молитися за сім’ї постраждалих, про швидке одужання тих, хто отримав травми.

За матеріалами pravda.com.ua

Фото

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та викликиЄвропа та світ