Служіння в Івано-Франківській області набуло гарних темпів розвитку
Добрі справи
17.05.2022
Нещодавно відбулася низка братерських зустрічей в Івано-Франківському обласному об’єднанні

Область відвідали служителі Союзу Роман Вечерківський та Володимир Шемчишин.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Під час зустрічей на Івано-Франківщині місцеві брати і гості ділилися життям і служінням помісних церков, а саме як ті вчаться жити більш осмислено і жертовно, як пильнують про те, щоби милосердя не було ради милосердя, як вчаться довіряти Богові перед обличчям невизначенності. Про це пише baptyst.com.

Йшлося про активне служіння церков у розміщенні переселенців, про благовістя та місіонерську працю, про плани на подальше служіння. В області 130 тис. офіційно зареєстрованих переселенців і 20 тисяч у самому Івано-Франківську.

Церкви готують по 200 порцій для тероборони двічі на тиждень, випікають по 50 буханок хліба, виготовляють по 100 банок з тушонкою. Хліб розвозять по школах, де тимчасово розмістилися вимушені переселенці. Їм свідчать добрими справами і проповідують Добру Новину. Команди благовістя і церковної молоді розвозять банки з тушонкою, з наклеєними на тарі біблійними текстами, у військові частини та на блокпости.

Безпорадність людей, їхня невизначеність і розпач вимагають від Церкви набагато більшого, ніж реакцію на біль. Роль церкви полягає не лише у розв’язанні соціальної проблеми. Ми реагуємо на біль і системно формуємо християнські цінності на основі світогляду, який відповідає Євангелію.

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Більше рубрик та новин тут

Добрі справиДопомога під час війниХристиянський світ
Останні новини
Останні новини