Щоби ширилося Євангеліє в джунглях, служителям у Папуа Новій Гвінеї купили позашляховик
Надихаючі історії
22.01.2021
Служителям євангельської церкви Promise Land у Папуа Новій Гвінеї купили позашляховик

Для місцевої церкви, яка налічує вже понад 100 членів, це надзвичайно важлива подія: з’явилася можливість поширювати Євангеліє ще глибше в джунглі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Купівля машини стала можливою завдяки фінансовій підтримці і молитвам небайдужих людей до місіонерського служіння у Папуа Новій Гвінеї. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів український місіонер Євгеній Константінік, який разом з дружиною Іриною несе вістку спасіння народам в Папуа Новій Гвінеї ще з 2011 року, пише svitogliad.com.

«Спасибі величезне всім, хто молився і підтримав фінансово придбання машини для служителів церкви Promise Land! Це справжнє диво — сьогодні ми могли купити повнопривідний позашляховик Mazda Bravo з кілометражем лише 117000!

Читайте також: В Ізраїлі знайшли табличку з християнським надписом віком у півтори тисячі років

Тепер бачення церкви Promise Land «ще одна душа для Ісуса» можна нести у ще більш віддалені регіони Папуа-Нової Гвінеї!

Спасибі, друзі! Немає слів, щоб описати, як ми вдячні Богу за таку можливість і далі поширювати Його Євангеліє, глибше в джунглі. Нехай Господь воздасть кожному з вас!» — написав місіонер.

Нагадаємо, минулої неділі церква Promise Land поповнилася новими членами: Місіонери охрестили 17 аборигенів, серед яких були також ув’язнені.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії