Дівчина стала шеф-кухарем, незважаючи на те що в 11 років їй відрубали руки
Надихаючі історії
01.03.2021
Марісель вдалося не тільки впоратися з кошмарами, а й домогтися успіху, незважаючи ні на що

Не кожен може похвалитися тим, що до тридцяти років зміг стати шановним професіоналом у своїй справі, якого знають по всьому світу. Але ця філіппінська дівчина змогла навіть більше, адже їй довелося пережити трагедію в дитинстві, а потім —- і її наслідки. У 2000 році, коли Марісель було 11 років, вона вирушила з дядьком набрати води, і тоді їм зустрілася група чоловіків з ножами.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише  glavcom.ua.

Вони наказали дядькові і дівчинці лягти на землю, а потім завдали йому удар ножем, відрубавши голову. Марісель закричала і спробувала втекти, але її зловили. Вона благала не чіпати її, але незнайомці не послухали, і полоснули ножем по шиї. Бідолаха втратила свідомість, а коли прийшла до тями і зрозуміла, що жива, то продовжувала лежати, прикидаючись мертвою. Коли чоловіки пішли, залишивши її, вона кинулася бігти додому до мами.

По дорозі вона не раз падала без почуттів, і тоді помітила, що кисті її рук дивно бовтаються. З тих пір дівчинці довелося привчатися жити без рук.

Читайте також: У Південній Дакоті прийняли закон, що зобов'язує лікарів допомагати дітям, які народилися живими після аборту

Марісель мучили кошмари, але їй вдалося впоратися з ними. Вона вивчала ресторанно-готельний бізнес, а також закінчила кулінарні курси. Тепер дівчина працює у всесвітньо відомих готелях Маніли, а її історію знають всі, вважаючи справжньою героїнею.

У вільний час Марісель пече торти і кекси на продаж, щоб забезпечити чоловіка і маленького сина. Вона веде кондитерський бізнес разом з чоловіком Бертіном, який також працює в цій сфері і пече різні смаколики.

Джерело: glavcom.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини