Священника засудили за викриття педофілів-гомосексуалістів
Загрози та виклики
30.07.2021
Німецький суд визнав винним польського священника Даріуша Око за так звану «мову ненависті» та призначив штраф у розмірі 4800 євро, який може бути замінений на 4 місяці ув’язнення

Предметом розгляду стала стаття, опублікована о. Око в журналі «Theologisches» (головного редактора якого Йоганнеса Штора також засудили за «розпалювання ненависті»).

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У статті «Про необхідність обмеження гомосексуального кліру в Церкві» прямо говориться про ЛГБТ-лобі  — внутрішньоцерковну організовану злочинну групу, пов’язану з гомосексуальною практикою, яка шкодить неповнолітнім (найперше, семінаристам) та використовує залежних від неї священнослужителів.

Своєю публікацією Даріуш Око розпочав дискусію про руйнівні процеси в Католицькій Церкві і потребу збереження класичного християнського погляду на трактування гомосексуалізму, однак німецьке суспільство не було до неї готовим, пише  c4u.org.ua.

Священник викривав жахливі факти насильства і тиску з боку гомосексуалістів-кліриків, порівняв злочинне ЛГБТ-лоббі з чумою та раковою пухлиною, яка пустила метастази. Ці висловлювання, на думку суддів, є так званою «мовою ненависті» щодо ЛГБТ-спільноти. Сам о. Око аргументував свій захист тим, що це наукова стаття з викладом даних з усього світу від простих людей, поліції та спецслужб. У тексті також подається  аналіз механізмів, які приніс кардинал Теодор Маккарік, чиї педофільські акти та сексуальні зловживання були підтверджені в недавньому звіті Ватикану.

Читайте також: Християни викупили стриптиз-клуб на Алясці і відкрили баптистську церкву

Даріуш Око прокоментував вирок так: «Німці забороняють рятувати семінаристів від гомокліриків так, як вони забороняли рятувати євреїв… Вони не витримують розмов про гомосексуальні злочини гомосексуалів так, ніби гомосексуалісти були божественними істотами, які не піддаються критиці.  Вони подібні до комуністів часів Сталіна: ви не можете критикувати їх, бо отримаєте кулю в голову. Зараз на Заході подібне. Якщо ви критикуєте кримінальні злочини, вас самих будуть судити».  

Якщо божевілля з європейськими судами може здаватися чимось далеким і нереальним в Україні, то поспішаємо вас розчарувати. Вже сьогодні у Верховній Раді лежить законопроект  №5488, яким передбачається адміністративна та навіть кримінальна відповідальність щодо проявів «нетерпимості і дискримінації» за ознакою сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Цей законопроект активно лобіює українська ЛГБТ-спільнота за підтримки міжнародних організацій та посольств. Якщо депутати проголосують «за», то прецеденти із засудженням священників, про-лайф і просімейних активістів стануть реальними і в Україні.

Джерела: c4u.org.ua, wiadomosci.gazeta.pl, tvp.info, deon.pl

 Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини