Християни проведуть Свято подяки на центральному стадіоні Черкас
Анонси
10.06.2021
Черкаська обласна рада християнських церков провела 9 червня нараду, на якій спланувала проведення Дня подяки на центральному стадіоні міста

Захід планують приурочити до Дня незалежності України. Попередньо організатори розглядають як імовірну дату свята 28 червня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У планах в Обласної ради церков брати активну участь у роботі групи по підготовці до свята. У неї мають увійти голова ОДА, представники міської ради та Ради церков.

«Я вважаю, що такі заходи об’єднують нас навколо подяки Богу. Тому що ми маємо віддавати Йому хвалу за все, і зокрема за ці 30 років незалежності», повідомляє один із організаторів свята, голова ГО Рух Реформації, координатор ГС “Всеукраїнський Собор” у Черкаській області Валерій Бєляєв.

Читайте також: Рада Церков закликає до створення міжконфесійних духовних рад в областях і містах

Слід зауважити, що, як повідомляв Всеукраїнський Собор, голова Черкаської ОДА Олександр Скічко на молитовному сніданку 28 травня підтримав ідею проведення масштабного християнського заходу на центральному стадіоні.

«Я пропоную зробити масовий молитовний сніданок до 30-річчя України. Мені здається, це буде велика сила, і це буде гарний приклад єдності. У нас немає майданчику на п’ять тисяч людей, проте у нас є стадіони. І я з свого боку допоможу знайти спонсорів, техніку на це все. Тому що мені здається, що це було б добре”, сказав Олександр Скічко.

За матеріалами R500_Cherkasy

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

АнонсиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини