Президент Трамп закликає людей шукати допомогу у Бога
Європа та світ
19.10.2020
Під час передвиборної кампанії президент Трамп розповів про своє відновлення після коронавірусу та про те, як йому потрібна Божа допомога.

"З масками чи без масок, чи ще з чимось, ти можеш робити все, що хочеш, але як там не було б, тобі все ж потрібна допомога від Бога. Так, допомога від Бога. Ось таке трапляється. Нам потрібна була допомога", - сказав перехворівший на коронавірус Трамп, показуючи на небо, передає 1.cbn.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На мітингу в Грінвілі, штат Північна Кароліна, натовп вибухнув з аплодисментами, коли Трамп заявив: "Хтось сказав мені днями - ти на сьогоднішній день найвідоміша людина у світі. Я сказав, що ні, ні, не я. Вони кажуть так, це ви. Я кажу ні. Кажуть тоді, хто ж найвідоміший? Я сказав: Ісус Христос".

Щоб ще ясніше донести свою точку зору, він сказав: "Я не буду ризикувати, щоб з ним сперечатися". Тож він підняв погляд на небо і сказав: "Це Ісус Христос... І дозвольте мені піднявши погляд до неба сказати, що я навіть не близько".

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини