У Дніпропетровській облраді створено міжфракційне депутатське об’єднання за християнський шлях розвитку
Суспільство
08.08.2021
У Дніпропетровській обласній раді створено депутатську групу - міжфракційне депутатське об’єднання "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Дніпропетровської області".

Головою групи став депутат християнин Сергій Амелін. До групи увійшли 10 депутатів з різних фракцій. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Ми будемо працювати в напрямку християнського шляху розвитку Дніпропетровщини. Тому зараз основними завданнями є: впровадження викладання в школах міста і області християнської етики та курсу "Основи сім'ї", організація молитовних сніданків та боротьба проти антисімейних заходів", — розповідає голова депутатської групи Сергій Амелін. 

Зазначається, що метою депутатської групи є об’єднання зусиль депутатів Дніпропетровської обласної ради заради спільної роботи з підготовки та втілення рішень, спрямованих на християнський шлях розвитку регіону, пропагування моральності, духовності та здорового способу життя, захист сімейних цінностей,  запобігання поширенню негативних явищ: тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, дитячої порнографії, пропаганди гендерної ідеології та аморальних речей.

Дані об’єднання вже створено в ОдесіКиєвіЧеркасахЧернівцяхЛьвовіІвано-Франківську, на Закарпатті, у Коростені та в Умані

Нагадаємо, що Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку” задля широкої роботи у  громадах.

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Суспільство
Останні новини
Останні новини