У Києві відбувся Перший Чоловічий молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
12.09.2021
В Києві 11 вересня відбувся Перший Чоловічий молитовний сніданок. На молитву зібралися активні чоловіки, які об’єдналися разом, щоб молитися до Бога за сім’ї, та чоловіків України. 

Організатор заходу: керівник відділу з питань сім’ї та дітей Всеукраїнського собору та голова благодійного фонду «Сім’я» Адріан Буковинський.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Чоловічий молитовний сніданок відвідали 26 чоловіків з різних міст України, та майже з усіх конфесій та деномінацій, які представленні в Україні.

Сніданок розпочали з молитви «Отче наш» і прочитали Євангеліє від Івана де у 21 розділі де розповідається про історію коли Ісус запросив своїх учнів до сніданку. «12 Ісус каже до учнів: Ідіть, снідайте! А з учнів ніхто не наважився спитати Його: Хто Ти такий? Бо знали вони, що Господь то… 13 Тож підходить Ісус, бере хліб і дає їм, так само ж і рибу.» Отож, під час споживання їжі (основним блюдом були риба та хліб) кожен присутній мав нагоду поділитися тим, що спонукало його взяти участь у цьому заході.

Після інформації про історію молитовних сніданків в світі та в Україні була можливість познайомитися з щойно видрукуваною книгою «Лист до тата». 154 листи українських дітей написаних до батька, в різних містах нашої країни, не залишають нікого байдужим. Вони розкривають величезну проблему батьківства, яка часто замовчується або ігнорується. Ці дитячі листи потребують відповідей дорослих громадян України. Між учасниками була розмова про те, як ми реагуємо і будемо реагувати на ці виклики.

Молитовні сніданки неможливі без молитви і вона звучала. Окрім молитов з питань, які підіймалися, була молитва і за США, де рівно 20 років тому сталася страшна трагедія атаки терористами трьох споруд в Нью-Йорку та Вашингтоні, в результаті якої загинули 2997 осіб. Молилися також за Україну і за подальший розвиток Молитовних сніданків.

«На таких зустрічах збираються люди, які прагнуть жити й діяти, як личить християнину. Для цього ми спілкуємося, обговорюємо життєво важливі події, молимося і діємо. Цей формат відкритий для кожного, хто бажає проявляти активність у християнському житті», – зазначає Адріан Буковинський на своїй сторінці у в Фейсбук.

Чоловічі Молитовні сніданки будуть відбуватися і надалі. Троє з присутніх зголосилися вже впродовж наступного місяця провести подібні заходи для чоловіків у себе в містах. Будемо допомагати у підготовці та проведенні. Є чітке розуміння того, що на таких форматах буде виявлятися великий потенціал віруючих людей, які готові молитися і діяти на славу Божу.

Анонсовано проведення наступних молитовних сніданків, які відбудуться в Одесі, Києві, Івано-Франківську.

м. Одеса. 2 жовтня: https://forms.gle/CGVhGKwPpUC2ipG17

м. Кив. 16 жовтня: https://forms.gle/HHUMqCon7w1FX4ZK6

м. Івано-Франківськ. 29 жовтня: https://forms.gle/jdFUQiBSQxQCb5a79

Джерело: Slovoproslovo

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини