У Кременчуку пройшов фотоконкурс «Щаслива родина»
Все для сімей
21.10.2020
До марафону вуличних сімейних заходів в Україні долучилося ще одне місто

Голова оргкомітету сімейного маршу в Кременчуку Григорій Угнич запровадив онлайн-фотоконкурс щасливих сімей. Загалом участь взяли 50 родин міста та навколишніх населених пунктів. Найближчим часом організатори обіцяють оголосити переможців у номінаціях. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Фотоконкурс «Щаслива родина» проходив у рамках Всеукраїнської акції «Всі разом за сім’ю!» та тривав місяць. Родини будуть нагороджуватися у таких номінаціях: найдобріша сім’я, найактивніша сім’я, найкреативніша сім’я, найшоколадніша сім’я, найтворча сім’я, найвеселіша сім’я, найспортивніша сім’я та приз глядацьких симпатій. Участь у конкурсі взяли родини різних вікових категорій. Хтось лише готується стати батьками, у когось уже є малеча. Але родзинкою стала заявка подружжя, яке прожило у шлюбі 55 років.

Учасники конкурсу отримають подарунки від партнерів: сертифікат на покупку канцелярських товарів для дітей, шоколадні цукерки, рушники, кружки та інші пам’ятні сувеніри. Усі світлини публікувалися на спеціальному ресурсі в інтернет. 

Читайте також: В Азербайджані й Вірменії християни активно надають соціальну допомогу постраждалим внаслідок бойових дії

Про свою мотивацію щороку організовувати заходи для сімей Григорій Угнич говорить так: «На жаль, через зрозумілі причини цього року ми не змогли провести сімейний фестиваль. А тому щоб убезпечити мешканців нашого міста, ми пішли в інтернет-простір. Бо сім’я — це основа суспільства, про неї варто пам’ятати за будь-яких обставин. Захисники на Донбасі воюють не за президентів чи чиновників, а перш за все — за свої сім’ї. Людина бореться, аби здобувати краще майбутнє, коли у неї за спиною стоїть сім’я. Якщо нема міцної сім’ї, то не буде міцної держави. Сім’я — це дуже важливо, бо з неї починається ціла нація».

Джерело: vsirazom.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Все для сімей