У Луцьку провели круглий стіл «Сучасні виклики традиційній сім’ї»
Християнський світ
17.09.2020
Захід відбувся 17 вересня в конференц-залі готелю Україна в м. Луцьку

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Під час зустрічі були обговорені важливі питання щодо збереження інституту сім’ї та сімейних цінностей. Кожному представнику було надано 10 хв. Для представлення проблематики та пропозицій, опісля відбувся вільний діалог.

На зустрічі були присутні представники різних конфесій: отець О. Іванко (УГКЦ), отець Р. Власюк (вікарій катедральної парафії св. ап. Петра і Павла у Луцьку, РКЦ), протоієрей В. Клочак (настоятель Воздвиженської церкви ПЦУ), Я. Троць (голова Волинського обєднання церков ЄХБ), А. Юхимчук (голова Волинської обласної організації «Рух за сім’ю»), В. Власюк (заступник Волинського обласного єпископа Церкви АСД) та небайдужі громадяни.

Читайте також: Узаконь одностатеві шлюби або на вихід. Нова політика Єврокомісії

Отець Роман (РКЦ) акцентував увагу на тому що християнам варто більше позиціонувати себе як тих, що відстоюють цінності (християнські та сімейні), а не так, як представляють християн виключно опонентами щодо сучасного світу. А найважливішим елементом є особиста відповідальність за взірець цінностей, які кожен з нас передає ближньому.

Організаторами круглого столу виступили Луцький міський осередок ВМР ГО “Національний Альянс”, Луцький міський осередок ГО ВО “Основа Майбутнього”, Луцький міський осередок ГО “Традиція і Порядок”.

Джерело: catholic.volyn.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини