У США церкви провели оригінальний пасхальний флешмоб, щоб проголосити «Він Воскрес»
11.04.2020
Через коронавірус у цьому році церкви не зможуть провести Великдень у церкві, але десяток церков у районі «Хемптон-Роудс» у штаті Вірджинія вигадали цікавий спосіб проголосити, що Христос воскрес.

Дотримуючись усіх сурових правил карантину, 12 церков надіслали меседж про Великдень всьому світові. На ділянці дороги в місті Чесапік, штат Вірджинія, вишикувалися десятки машин, щоб зобразити слова «Він воскрес». За словами учасників, вони хотіли нагадати, що той Дух, який воскресив Ісуса з мертвих і досі з нами і може позбавити нас від страждань у ці жахливі часи.

Пастор Фокс каже, що ця подія є символічним жестом єдності, який показує, що навіть якщо ми не можемо ділитися Євангелієм у стінах церкви, ми можемо винести його за її межі. 

"Це можливість для нас іти вперед, не просто бути пасивними і чекати, можливо Господь хоче, щоб ми використали цей час для перенесення церкви на нові рівні вираження Євангелія " – розповів пастор асоціації «Global Outreach Church». І це дійсно так, дослідження показують  величезну кількість онлайн-пошуків пов'язаних з вірою, Богом та Біблією з початку спалаху вірусу.

Джерело: faithwire.com    

Останні новини
Останні новини