У США напали на церкву: двоє вбитих і багато поранених
Загрози та виклики
23.11.2020
Інцидент відбувся в баптистській церкві міста Сан-Хосе. За попередніми даними, жертвами стали бездомні. Підозрюваний у нападі перебуває під вартою

В американському штаті Каліфорнія невідомий напав на людей у баптистській церкві, що в місті Сан-Хосе. Декілька осіб отримали ножові поранення, двоє внаслідок померли.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Інцидент трапився в понеділок, 23 листопада. Про це повідомляє obozrevatel.com з посиланням на CBS SF  та місцеву поліцію.

"Ми можемо підтвердити, що є декілька людей із ножовими пораненнями. У деяких вони небезпечні для життя", — йдеться в повідомленні.

Мер Сан-Хосе Сем Ліккардо зазначив, що принаймні двоє з постраждалих загинули. Він також повідомив, що підозрюваний перебуває під вартою.

"Ми всім серцем переживаємо за сім'ї двох членів громади, які померли від ножових поранень унаслідок нападу в баптистській церкві Грейс у центрі міста", — написав він у Twitter.

Читайте також: Церкви Мексики надають притулок та їжу людям, що постраждали від повені

Поліція Сан-Хосе також підтвердила дані про жертв: "Двоє людей померли від отриманих травм".

Водночас підкреслюється, що жертвами могли стати бездомні, яким дозволили увійти до церкви погрітися.

"Під час нападу церковні служби не проводилися. Туди приводили бездомних людей, щоб урятувати їх від холоду", — додали в поліції Сан-Хосе.

Закликаємо молитися за Божу охорону, за зцілення поранених та розраду тих, хто втратив рідних та близьких у цьому нападі.

За матеріалами obozrevatel.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини