Угорщина закликає Центральну Європу об'єднатися навколо християнських коренів
Європа та світ
07.09.2020
«Центральноєвропейські держави повинні об'єднатися, щоб зберегти свої християнські корені, оскільки Західна Європа експериментує то з одностатевими сім'ями, то з імміграцією та атеїзмом», — заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступаючи на заході з відкриття пам'ятника, присвяченого Тріанонському договору

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Західна Європа відмовилася від... християнської Європи, і замість цього експериментує з безбожним космосом, райдужними сім'ями, міграцією та відкритим суспільством», — сказав Орбан у своїй промові.

За його словами, пам'ятник, рампа довжиною 100 метрів і шириною 4 метри, висічена на вулиці біля будівлі парламенту Будапешта, є закликом до країн Центральної Європи зміцнити свій союз і згуртуватися навколо того, що він назвав "польським флагманом".

Читайте також: Польща закликала Словенію вийти з небезпечної Стамбульської Конвенції та створити новий документ, заклавши туди Біблійні поняття

У Польщі, головному союзнику Угорщини в Центральній Європі, правляча партія "Право і справедливість" (PiS) з моменту приходу до влади у 2015 році прийняла соціально-консервативну платформу і запровадила протидію "ідеології ЛГБТ" ключовим фактором своєї виборчої стратегії.

У серпні з будівель муніципалітетів у Будапешті зірвали два веселкових прапори, що викликало попередження з боку посольства США про те, що не можна терпіти неонацистські групи.

За матеріалами reuters.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Європа та світ