Українцям видаватимуть Covid-паспорти, такі як в ЄС - міністр Степанов
Covid-19
16.01.2021
Масова вакцинація від коронавируса в Україні почнеться в лютому. Тим, кому будуть робити вакцинацію, видадуть паспорти про її проведення за аналогією з ЄС.

«Я думаю, що в лютому ми дійсно почнемо масову вакцинацію в нашій країні. І все, що ви говорите про паспорти, про всі інші документах, які будуть отримувати громадяни Європейського союзу, будуть отримувати також і громадяни України», - зазначив Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У паспорті буде вказана інформація про вакцину, дату її проведення та інформація про тести на коронавірус. Сам паспорт буде у вигляді додатку, QR-коду або смарт-карти. Видавати їх будуть, швидше за все, сімейні лікарі.

Це питання ще обговорюється і опрацьовується, - заявив головний санлікар України Віктор Ляшко.

Раніше оперативний штаб МОЗ затвердив план імунізації населення від коронавірусу. Він передбачає, що протягом наступних двох років щеплення отримає половина громадян. А це близько 20 мільйонів українців.

Джерело: 5 канал

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19