Українська діаспора та американські друзі України об'єдналися в спільній молитві за мир
Національні молитовні сніданки
11.02.2022
9 лютого у Вашингтоні відбулася урочиста Українська молитовна вечеря за мир. Українська діаспора та американські друзі України майже з усіх штатів Америки, Сенатори та Конгресмени, єпископи та представники церков зібрались разом, щоб поспілкуватись та помолитись за мир в Україні. Така молитовна підтримка надзвичайно важлива в цей критично-важкий час для України, коли всього за декілька десятків кілометрів від кордону, стоїть готова до наступу ворожа армія Росії.

Народний депутат Юлія Клименко розповіла про непрості часи для України, але й поділилася впевненістю, що Бог веде Україну Своїм шляхом. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Конгресмен Роберт Адерхольд представив в залі всіх високопоставлених політичних лідерів в США та запевнив, що Україна є не тільки в його серці, але й в серці багатьох його колег з Палати представників. 

Сенатор США Кевін Крамер закликав молитися та запевнив про абсолютну підтримку України з його боку.

Читайте також: У Вашингтоні відбувся Форум Українсько-Американського партнерства

Почесними гостями були: дружина директора НАСА Грейс Нельсон, Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017-2021) Курт Волкер, посол України в США Оксана Маркарова та інші.

Молитву звершили єпископи різних конфесій України та Сполучених Штатів Америки. Після чого всі разом заспівали духовий гімн України "Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни". Молитовна зустріч надихнула молитися за Україну незважаючи ні на що, адже навіть представники діаспори, що живуть у США, своїм серцем вважають Україну за другу Батьківщину.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини