Ураган налетів на Кропивницький та приніс біду (ВІДЕО, ФОТО)
Суспільство
18.10.2020
Пошкоджено покрівлі близько ста будинків

У Кропивницькому сильний вітер у суботу пошкодив будинки та повалив дерева. Про це повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко у фейсбуці, пише lb.ua.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Страшну шкоду наробила сьогоднішня негода. Серйозно постраждав Кропивницький. Шквальний вітер зніс дахи, зірвав зовнішні конструкції на будівлях. Навіть зруйнував стіни в будинках! На гарячу лінію надходять багато дзвінків", написав Назаренко.

У зв’язку із негодою призначили засідання Кропивницької міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Очевидці пишуть, що раптовий вітер налетів на мікрорайон Лелеківка близько 14:30 і тривав 5 хвилин. Це було схоже на смерч.

У Кропивницькому станом на 18:00 пошкоджено покрівлі близько 100 житлових будинків. Наразі наслідки стихії ліквідовують підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вони залученні для відкачування води та розпилення повалених дерев.

Чмиайте також: ТЕРМІНОВО! По місту Азербайджана завданий нищівний ракетний удар. Загибли мирні мешканці

Жертв та постраждалих внаслідок негоди немає, інформують у ДСНС.

Раніше рятувальники повідомляли, що 17 жовтня у Кропивницькому внаслідок погіршення погодних умов (дощ, пориви вітру) частково пошкоджено покрівлі 20 житлових будинків, повалено близько 30 дерев та підтоплено чотири дворогосподарства.

У с. Іванівка Новоукраїнського району пошкоджено дах спортзалу ЗОШ на площі близько 600 кв. м. "Підрозділи ДСНС не залучались", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві після дощу затопило проїжджі частини десяти вулиць.

Закликаємо молитися за постраждалих та за відновлення міста після негоди.

За матеріалами lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини