Уряд Англії розробив план виходу церков з карантину у 3 етапи
06.05.2020
Уряд Англії розробив план виходу церков з карантину у найбільш безпечний спосіб

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

5 травня під час наради через Zoom єпископи підтримали рішення уряду Англії відкривати церкви поступово, а не одразу. Процес відкриття Англіканської церкви складатиметься з трьох етапів. Зараз країна знаходиться на першому етапі, під час якого відвідувати будівлю церкви можуть тільки священнослужителі для молитов та онлайн-трансляцій. Як тільки рівень зараженості почне падати, церкви перейдуть на другий етап, що передбачає проведення церемоній та обрядів, але дотримуючись фізичного дистанціювання та правил гігієни. На останньому етапі уряд дозволить проводити богослужіння, але з обмеженою кількістю учасників.

Єпископи погодилися з рішенням, адже розуміють, що непокора владі у питанні самоізоляції може викликати другу хвилю пандемії. Учасники наради заявили: «Ми не знаємо, коли саме почнеться вихід з карантину, але ми повинні бути готовими зробити це правильно і безпечно».

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: christiantoday.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини