В Індонезії стався землетрус: 35 загиблих і сотні постраждалих (ФОТО)
Загрози та виклики
15.01.2021
Метрологічне агентство попереджає про загрозу цунамі

У результаті землетрусу на індонезійському острові Сулавесі магнітудою 6,2 щонайменше 35 людей загинули, сотні отримали поранення.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє lb.ua з посиланням на Reuters.

Землетрус трапився на відносно невеликій глибині в 10 км, тисячі мешканців залишили свої будинки та рятувалися втечею. Метрологічне агентство попереджає, що після змелетрусу також може статися цунамі.

Землетрус спричинив вимкнення електрики, пошкодив мости до регіональних центрів та понад 60 будинків, два готелі, офіс губернатора провінції, де дві людини опинилися під завалами.

Також повідомляється, що більше 10 пацієнтів і медиків опинилися у пастці під уламками лікарні, що постраждала в результаті землетрусу.

Читайте також: Кожний восьмий християнин у світі зазнає переслідувань

Посольство України в Індонезії відкрило "гарячу лінію" для надання допомоги українцям. Наразі інформації про постраждалих співвітчизників немає, повідомив в Твіттері прес-секретар МЗС Олег Ніколенко.

Нагадаємо, Індонезія відома низкою руйнівних землетрусів і цунамі. У результаті землетрусу і цунамі на Сулавесі в 2018 році загинули понад 2000 осіб.

Закликаємо молитися про Божий захист населення, про сім'ї загиблих і постраждалих, а також про відновлення інфраструктури країни.

За матеріалами lb.ua

Фото EPA/UPG

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини