В момент вибуху в Бейруті, коли в палаті вибило двері та вікна, успішно народився хлопчик - це зафіксувала камера (відео та фото 18+)
11.08.2020
Лікарі та персонал допомогли жінці успішно народити дитину в Бейрутській лікарні, яка була зруйнована в результаті вибуху.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Еммануель Хнайсер тремтіла від страху, коли руйнівні вибухи, які сколихнули місто Бейрут в Лівані, зруйнували її пологову палату.  

Її чоловік Едмаунд увімкнув камеру, намагаючись упіймати останні моменти перед появою на світ їхнього сина, коли трапився інцидент.

«Мій син Джордж народився під час катастрофічного вибуху. Я не міг повірити, що ми залишились живими», - повідомив Едмаунд Reuters.

Незважаючи на те, що вибухом вибило двері і вікна палати, і повалило медичне обладнання, травмуючи лікарів і медсестер, які знаходились всередині, персонал все ж продовжував працювати з ліхтариком і допоміг Еммануелі народити великого та здорового хлопчика.

Як повідомлялося раніше у порту столиці Лівану Бейруті 4 серпня прогриміли вибухи, внаслідок яких загинули 220 осіб, ще 110 вважаються зниклими безвісти. Окрім того, як повідомляють ЗМІ, поранено понад 6 тисяч жителів міста, без даху над головою залишилися щонайменше 250 тисяч людей.

Всеукраїнський Собор закликає всі церкви України  молитися за постраждалих та якнайшвидше відновлення інфраструктури міста.

За матеріалами: ecr.co.za

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави. 

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини