Велика цензура починається: тисячам авторів заборонять продавати свої книги на Amazon. Все через ЛГБТ
Європа та світ
13.03.2021
Amazon, Inc. заявила, що нещодавно вилучили з платформи книги про трансгендерні проблеми, оскільки роздрібний гігант вирішив не продавати книги, які показують трансгендерність та інші сексуальні ідентичності як психічні захворювання.

З цього приводу  чотири сенатори США написали листа до генерального директора Amazon Джеффа Безоса із запитанням, чому саме було прийняте таке рішення.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Щодо вашого запиту про те, чому ми зняли з продажу книгу про трансгендерність, ми просто вирішили не продавати книги, які представляють LGBTQ+ ідентичність як психічне захворювання", - йдеться в листі Amazon, який підписав Брайан Гусеман, віце-президент з питань політики Amazon.

Одним з прецендентів є книга, написана доктором Райаном Андерсоном, старшим науковим співробітником Американських принципів та державної політики Фонду спадщини Вільяма Е. Саймона. Він прокоментував заборону його книги: «Усі згодні з тим, що гендерна дисфорія є серйозним станом, що спричиняє великі страждання. Однак існує дискусія, яку Amazon прагне закрити про те, як найкраще лікувати пацієнтів, які страждають від гендерної дисфорії».

Читайте також: "Час настав" — американський штат прийняв безпрецедентне рішення щодо абортів, яке може вплинути на всю країну

Радіоведучий Ерік Еріксон написав у своєму твіттері: "Amazon більше не буде продавати книги, які точно відображають трансгендерність як проблему психічного здоров'я. Тож ви можете збрехати і продати свою книгу, але якщо скажете правду, то отримаєте заборону".

Джерело: CBN

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини