Великоднє вітання координатора Всеукраїнського Собору Олександра Турчинова
Новини Всеукраїнського Собору
24.04.2022
Дорогі брати і сестри! Вітаю Вас зі світлим святом життя і надії — зі святом Великодня!

Світло і надія, які нам несе свято Великодня у темні часи війни проявляються ще сильніше, набуваючи особливого значення для кожного з нас. Щохвилини, відчуваючи Божу підтримку, ми просимо допомогти і розрадити тих, хто сьогодні страждає найбільше. Кожному необхідна та життєдайна сила, яку несе Воскресіння Христа.

Україна сьогодні знаходиться на передовій боротьби добра зі злом, світла з темрявою, Бога в серцях людей з сатаною. 

В цей складний час християнські церкви України демонструють неймовірну консолідацію спільних зусиль і ресурсів, аби допомагати переселенцям та українській армії. Церковний фронт став і духовним щитом, і першою допомогою. У кожній області України створені християнські волонтерські центри допомоги і, що особливо важливо, – у гарячих точках. Християни евакуюють людей, везуть гуманітарну і медичну допомогу для мирних мешканців, територіальної оборони та Збройних Сил України. Крім цього, кожна церква надає духовну і душевну підтримку для тих, хто зіткнувся з жахіттями війни. Люди потребують Благої звістки. Люди потребують надії на Життя. Люди потребують Воскресіння своєї душі. 

Вітаю вас зі святом Великодня! Нехай Божі янголи будуть з вами та вашими родинами! Нехай Господь захистить вас від злих намірів і дій ворога! 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,

Координатор Всеукраїнського Собору

Олександр Турчинов

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини