Віце-губернатор Техасу: «Америка повинна навернутися до Бога, щоб зупинити хвилю насилля»
04.06.2020
Віце-губернатор штату Техас Ден Патрік заявив, що критика президента Трампа через протести є непотрібним «відволіканням уваги» і що Америка повинна «навернутися до Бога», якщо вона хоче подолати расизм

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«У нас в країні є расизм, але насправді це питання любові. Любові до Бога в першу чергу. Якщо ви не можете любити свого ближнього, то ви не любите Бога. Це і є корнем проблем в нашій країні, тому що останнім часом ми всіма силами намагались позбутися та відкинути Бога», заявив віце-губернатор.

Читайте також: Папа Римський засудив расизм і вуличне насильство в США

«Нам потрібна зміна культури. Не можна змінити культуру країни, не змінивши характер кожної окремої людини. Злочин проти Джорджа Флойда, безумовно був злочином проти всієї чорної Америки та проти людства, сказав Патрік. нам потрібне зцілення, і ми не зможемо зцілитися, якщо не навернемося до Бога, зараз нам це потрібно більше, ніж будь-коли».

Віце-губернатор також заявив, що поганих працівників в рядах поліції потрібно звільняти, але більшість поліцейських в Америці це «надзвичайні» люди.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами foxnews.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини