Призерка Олімпіади віддала подаровану квартиру тренеру, але добро повернулося сторицею. Неймовірне продовження історії (ВІДЕО)
Добрі справи
26.08.2021
Українська спортсменка Ірина Коляденко, яка завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо, віддала подаровану їй квартиру в Ірпені своєму тренеру Володимиру Яременку

Справжній біблійний вчинок вчинила призерка нинішньої олімпіади Ірина Коляденко, яка завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо. В Біблії ми читаємо: "Хліб свій пускай по воді, бо по багатьох днях знов знайдеш його" (Екклезіяст 11:1).

Так, добро повертається сторицею: після благородного вчинку Ірини Ірпінська міська рада подарувала їй іншу квартиру, аби і тренер, і вона мали житло.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У своєму дописі в Інстаграмі борчиня розповіла, що «губернатор Київщини передав їй ключі від однокімнатної квартири в Ірпені площею 41 м кв», пише bbc.com.

"Що це означає для мене? Ну щоб ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло ― це насправді була моя мрія, не менше бажана, ніж олімпійська медаль, ― написала Ірина Коляденко. ― Але... Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який мене не лише тренує, а й завжди був поряд протягом усього часу".

Вона зізналася, що за час їхньої спільної роботи та підготовки до Олімпійських ігор у Токіо тренер йшов на жертви.

"Був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу", ― написала Коляденко.

Спортсменка додала, що при цьому тренер з сім'єю не мають власного житла.

"Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоч в нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру ДЯКУЮ!!!" ― написала спортсменка.

Вона додала, що хоче віддати квартиру, яку їй подарували за перемогу на Олімпіаді, своєму тренеру Володимиру Яременку.

Читайте також: Історія, що розчулить кожного! Олімпійська чемпіонка продала свою медаль, щоб оплатити операцію дитині. Чим все закінчилося?

"Ви її заслужили!!! А я продовжую мріяти та працювати над втіленням своїх мрій. А Ви мені як завжди допоможете", ― додала Коляденко.

За кілька годин після допису борчині їй зателефонували з Ірпінської міської ради з доброю новиною: їй дарують ще одну квартиру.

Коментуючи це рішення, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин сказав, що олімпійської призерці Ірині Коляденко виділяють ще одну квартиру, пише sport.nv.ua.

Мер сказав, що «якщо така ситуація, треба вручати дві квартири», і що Ірпінь таким чином хоче «подати приклад іншим громадам».

Нагадаємо, що борчиня Ірина Коляденко, яка виступає у ваговій категорії до 62 кг, 4 серпня перемогла Анастасію Григор'єву з Латвії (3:1) і здобула бронзову медаль Токіо.

Тоді спортсменка розповіла, що найтяжче на шляху до п'єдесталу було витримати психологічне навантаження.

"Було нелегко після програшу у півфіналі. Але налаштуватися на "бронзову сутичку" мені допоміг мій тренер. Я вдячна за нагороду. Це був тяжкий шлях, і рада, що я його пройшла з такою класною командою", ― поділилася Коляденко та розповіла про майбутні плани й цілі.

Вона наголосила, що її ціль залишається без змін ― олімпійське золото.

За матеріалами bbc.com, sport.nv.ua.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Добрі справиНадихаючі історіїСуспільство
Останні новини
Останні новини