Військовим на сході напередодні Різдва привезли Біблії (ВІДЕО)
Добрі справи
15.01.2021
Представники Українського біблійного товариства напередодні Різдва завітали до військовослужбовців з особливими подарунками

Скрізь, де побували служителі у Донецькій і Луганській областях, звучали молитви благословення і прохання Божого захисту для українських захисників. Військовим дарували примірники Біблії та Євангелії, а також ілюстровані Біблії.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляють на сторінці євангельських християн-баптистів України у фейсбуці, пише svitogliad.com.

У поїздці до військових взяли участь служителі: заступник генерального секретаря УБТ Анатолій Райчинець, віцепрезидент УБТ Василь Луцишин та голова Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, голова Духовної ради Всеукраїнського Собору Валерій Антонюк.

Валерій Антонюк також закликав усіх християн молитися, аби те добре зерно Слова Божого, яке було посіяне, проросло у серцях військовослужбовців і дало свій плід.

Читайте також: У США в польовому госпіталі для хворих з коронавірусом служать капелани

«Ми дякуємо всім, хто жертвував кошти на видання Біблії та іншої духовної літератури. Заохочуємо вас продовжувати цю справу, завдяки якій тисячі і тисячі екземплярів поширені серед військових на сході України. Молімося про те, щоб Бог благословив Україну, відновив її цілісність і послав Своє благословення для нашого народу», — зазначив він.

Військовослужбовці подякували священнослужителям за особливі подарунки — молитви і Святе Письмо.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи