Виконай 5 завдань, і на Пасху отримай приз: у Тернополі реалізують проєкт “Переможець”
Молоде життя
16.04.2021
У Тернополі триває духовно-просвітницький проєкт «Переможець». Мета — підготувати тернополян до свідомого святкування Пасхи

Для молоді організовують челендж з 5 завдань, і на Пасху будуть розігруватися три супер-призи.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише slovoproslovo.info

«Зазвичай перед Пасхою Тернопіль, як і інші міста України, рябить пасхальною атрибутикою у вигляді пасхальних привітань на бігбордах політиків, різних компаній і фірм на фоні пасхальних яєць, куличів, у кращому випадку — церковних куполів», — каже Андрій Біляк, організатор проєкту.

Однак, розуміючи, що суть Пасхи зовсім в іншому, в організатора виникла ідея реалізувати напередодні Великодня проєкт «Переможець»!

Суть проєкту полягає в тому, щоб говорити різносторонньо про те, хто такий справжній переможець, використовуючи соціальні мережі Instagram і Facebook.

Як зазначає Андрій Біляк, на цю тему важливо говорити, бо існують стереотипи про переможців такі як: переможця не судять, який має на увазі перемогу за будь-яку ціну; про те, що стати переможцями не усім під силу; що переможець — це той, кому «наплювати на аутсайдерів; той, хто гордий, зверхній і йому можна те, чого не можна іншим.

«У час карантинних обмежень це єдине місце, де немає обмежень для спілкування між людьми, і наша ціль — отримати відгук, реакцію від земляків на наші меседжі», — зазначає Андрій.

Читайте також: Втричі менше донорів через карантин: київський центр крові готовий возити охочих на процедури (ВІДЕО)

Він підкреслює, що вони переважно орієнтовані на молодь як на найбільш відкриту частину суспільства.

Пасха — це перемога, тому й проєкт має назву «Переможець». Тобто Великдень — це:

- Перемога Ісуса Христа над смертю, яка сталася через Його воскресіння;

- Перемога над силою гріха;

- Перемога над дияволом і звільнення людини від його влади;

- Христос робить нас переможцями через віру в Ісуса Христа.

«На жаль, дуже мало християн про це задумуються, хоча, думаю, мінімум 90% тернополян вважають себе християнами», — зауважує організатор.

Тому для молоді організовують челендж з 5 завдань, і на Пасху будуть розігруватися три супер призи. Духовно-просвітницький проєкт «Переможець» завершиться грандіозним концертом на 2-й день Пасхи на театральному майдані о 17:00.

Проєкт відбувається під брендом «Руху реформації». У проєкті об’єднані 10 євангельських церков, хоча активно лише 6, які утворили організаційну команду.

«Сподіваємося, що не буде карантинних обмежень у вигляді червоної зони, й нічого не завадить реалізувати це», — пише Андрій Біляк.

Джерело: slovoproslovo.info

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Молоде життяХристиянський світ
Останні новини
Останні новини