У Київській богословській семінарії відбувся випуск
Християнський світ
22.09.2020
У суботу, 19 вересня, відбулась випускна церемонія Київської богословської семінарії у приміщенні церкви «Преображення». Майже сорок випускників одягли випускні мантії та шапочки, щоб отримати свій диплом: молодшого бакалавра, бакалавра чи магістра

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Цьогоріч десять випускників отримали дипломи з відзнакою. У зв’язку із карантинними обмеженнями не всі випускники мали можливість приїхати на церемонію вручення дипломів. Можливість організувати онлайн-трансляцію події, щоб наші випускники та викладачі могли долучитися до святкування, хоч і віртуально, була радісною новиною для усіх, хто прагнув бути з нами цього дня.

Щиро вітаємо наших випускників і продовжуємо молитися за них. Диплом це не просто папірець, це результат важкої праці, недоспаних ночей, кількох десятків чи навіть більше прочитаних книг, написаних робіт. Як сказав під час церемонії академічний декан КБС Віталій Маряш: «Диплом це тільки початок».

Це початок нового етапу в житті загалом та у служінні зокрема. Якщо ви отримали диплом бакалавра, йдіть далі вчитися на магістра. Якщо в руках вже диплом магістра, не зупиняйтесь! Ще є куди рухатися, рости, навчатися нам потрібні доктори богослов‘я.

«Процес пізнання Господа та Його Слова ніколи не закінчується. Якщо ви хочете бути ефективними для церкви та бути світлом для суспільства, вам потрібно читати. Читати багато, читати широко. Читати Біблію, коментарі, але читати й новини, щоб розуміти, що відбувається у світі, що відбувається із народом, серед якого ви живете. Молюсь, щоб ваш крок із Господом ніколи не сповільнювався, а Він буде вести вас у Своєму тріумфі та у Своїй перемозі ради Господа Ісуса Христа», — зі словами настанови до випускників звернувся голова правління Київської богословської семінарії Анатолій Прокопчук.

Читайте також: Попри нехтування Конституцією України з боку влади міста, у Запоріжжі відбулася Молитовна хода

Із словами вітання до випускників та гостей також звернулися ректор КБС Руслан Хмиз, директор програми «Пасторське керівництво» Джеррі Бендж, директор програми «Пасторсько-капеланське керівництво» Валентин Кореневич, директор програми «Благовістя та заснування церков» Ігор Федорович та директор Інституту церковного служіння Володимир Ніколаєв.

Від випускників теплі слова вдячності сказали випускники: Олександр Міщук (магістерська програма «Біблійна душеопіка»), Ігор Чалапчій (бакалаврська програма «Пасторське керівництво») та Юрій Ганич (молодший бакалавр «Інститут церковного служіння»).

Наприкінці церемонії ректор та присутні в залі пастори звершили молитву благословення за випускників.

Випускники поділилися своїми враженнями від навчання. «Роки навчання найкращі роки, адже саме цей час робить моє серце та розум найсприятливішими для розуміння Його Слова, для служіння через Його Слово ближньому! Спасибі КБС за практику у читанні, письмі та проповіді це той дар від Бога, який семінарія допомогла розкрити!» — сказав Артур Гусейнов, Інститут церковного служіння.

«Навчання вплинуло не тільки на моє життя, а й на мою церкву. Я несу дияконське служіння, маю глибше вивчати Біблію, щоб ясно і доступно пояснювати людям Євангеліє. В особистому житті для мене і моєї прекрасної дружини чотири роки в КБС були не завжди легкими: у мене померли батьки і бабуся, але й ми з дружиною стали прийомними батьками трьох дітей, і чекаємо на поповнення. Я вчуся використовувати час, який мені дав Бог, для Його слави. Вдячний Богу, дружині Марії і моїй церкві, які молилась протягом цих 4 років за мене. Благословенний час!» — каже Денис Денисенко, бакалаврська програма «Пасторське керівництво».

«Роки навчання в семінарії були корисні для мого світогляду щодо біблійної душеопіки. Радію тому, що фундамент мого служіння зміцнився, а роль Бога в цьому служінні була переосмислена. Він ріс, а я зменшувалася! Слава Богу!» — сказала Мар’яна Ласкава магістерська програма «Біблійна душеопіка».

Пресслужба КБС

Джерело: baptyst.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини