Виробники ЛГБТ фільмів заполонили дитячу кіноіндустрію та виробляють більшість контенту для дітей в світі
Загрози та виклики
16.07.2021
Кількість представників ЛГБТ, що виробляють або знімаються в дитячих програмах та фільмах зросла на 222% за останні три роки.

Згідно з повідомленням Entertainment Insider, у дитячій кіноіндустрії переважають виробники ЛГБТ-фільмів. Вони дбають про те, щоб кількість ЛГБТ-персонажів та мотивів у сценарії для дітей зростала і щоб такий вміст в фільмах та мультиках з’являвся якомога частіше.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Зараз вже нікого не здивуєш програмами для дітей, які ведуть «квір-жінки», «транс» та «не бінарні» ведучі", - повідомляє Entertainment Insider.

ЛГБТ-активісти наголошують, що вони не лише хочуть, щоб ЛГБТ-люди якомога частіше з’являлися в фільмах, але й щоб сценарій фільму мав «дружній» до ЛГБТ настрій.  Прикладом є прогомосексуальна організація GLAAD, яка досягла успіху в цій галузі, переконавши Голлівуд збільшити кількість ЛГБТ-контенту в програмах Nickelodeon, PBS та Cartoon Network.

Сьогодні дуже важко знайти серіал без гомосексуального персонажа чи ЛГБТ-теми. Аналіз вмісту дитячого контенту показує, що за останні роки кількість персонажів, що з’явилися у мультфільмах призначених для дітей та мають гомосексуальну орієнтацію досягла цифри 259.

Наприклад, минулого року гомосексуальні персонажі з’явилися в Диснеївському культовому серіалі  "DuckTales" ("Качині історії"). Там головний герой був зображений дитиною з двома геями "батьками". У 2019 році компанія Discovery в мультфільмі "My Little Pony" представила лесбійську пару поні.

У звіті також зазначається, що гетеросексуали часто піддаються дискримінації під час конкурсу  посади у сфері мультимедіа для дітей. Ці посади частіше надаються людям, які відповідають політиці пропаганди ЛГБТ.

За матеріалами: opoka.news

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини