Вітаємо з днем Благовіщення!
Новини Всеукраїнського Собору
07.04.2020

Свято Благовіщення є одним із найбільш шанованих в Україні та у всьому християнському світі. Його назва походить від словосполучення “блага вість“, бо цього дня Марії явився архангел Гавриїл і сповістив найкращу на землі звістку: про те, що вона стане Матір’ю Божою, непорочно зачавши сина від Святого Духа.

Благовіщення також розкриває нам як важливо із покорою та слухняністю прийняти волю Божу для свого життя, як це свого часу зробила Марія.

Нехай свято Благовіщення дарує нам добру надію!

Нехай збуваються наші добрі мрії і сподівання!

Рясних Божих благословінь!

Радуйся, благодатна, Господь з тобою. Зачнеш у лоні і породиш сина і назвеш його Ісус. Він буде великий і Сином Всевишнього назветься, і дасть йому Господь Бог  престіл Давида, батька його, і царюватиме над домом Якова повіки та й царству його не буде кінця. Марія ж сказала: “Як же це станеться, коли я мужа не знаю”. Відповів архангел: “Дух Святий найде на тебе й сила Всевишнього окриє тебе, — тим-то й Святе, що народиться, назветься — Син Божий. У Бога нема неможливого”. І сказала Марія: “Я раба Господня, нехай буде мені по твойому слові” (Лк. 1:26-38).

З повагою,

Всеукраїнський Собор!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини